Σχετικά με εμάς (Η ιστοσελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή. Σύντομα θα ολοκληρωθεί. 2000 και πλέον προϊόντα.)Ξεκινήσαμε το 1994 μια οικογενειακή επιχείρηση, στο χώρο που στεγαζόταν παλιότερα ο ιστορικός κινηματογράφος REX. Αρχικά η επιχείρηση ξεκίνησε τη λειτουργία της ως φωτοτυπείο και βιβλιοχαρτοπωλείο.

Το 2001 μεταφερθήκαμε στο νέο, μεγαλύτερο κατάστημα, στην οδό Δ. και Μ. Παπαδοπούλου 11 που βρισκόμαστε ακόμα και σήμερα. Το κατάστημα είναι εξοπλισμένο με χαρτοσχολικά είδη, βιβλία, είδη ζωγραφικής και σχεδίου. Από τότε προσαρμοζόμαστε στη νέα εποχή και τις απαιτήσεις της, προχωρώντας με σταθερά βήματα. Στο τμήμα της ψηφιακής εκτύπωσης και φωτοτυπίας διαθέτουμε

εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Βασικό στοιχείο της επιχείρησης είναι η τεχνογνωσία. Η παροχή άριστης, οικονομικής και ταχύτατης εξυπηρέτησης μας καθιστούν αξιόπιστη επιλογή. Πλέον διαθέτουμε ένα κατάστημα υψηλών προδιαγραφών με στόχο να εξυπηρετούνται οι επιχειρησιακοί πελάτες και οι πελάτες λιανικής.

Έχουμε δημιουργήσει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει βιβλία, γραφική ύλη, προμήθειες γραφείου, είδη ζωγραφικής και σχεδίου, αναλώσιμα και περιφερειακά Η/Υ, παιχνίδια STEM και ρομποτικής και ξύλινα παιχνίδια εκπαιδευτικά.