ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗ - ΣΕΛΗΝΗ

Φτιάχτε εύκολα τη δικιά σας υδρόγειο σφαίρα με προέκταση την σελήνη. Βάψτε την με τα χρώματα και μάθετε για τη Γη και την Σελήνη.

Ηλικία: 8+

Κωδικός: 4M0012

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕΙ

Κατασκεύασε ένα ηλιακό σύστημα διάστασης 42 x 42. Κρέμασέ το στο ταβάνι του δωματίου σου και δες το να λάμπει στο σκοτάδι.

Ηλικία: 8+

Κωδικός: 4M0133

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ

Το βράδυ, σβήστε το φως και θα δείτε άστρα στο ταβάνι και στους τοίχους σας. Καλέστε τους φίλους και την οικογένειά σας να δουν την παράσταση των άστρων. Θα εκπλαγούν!

Ηλικία: 8+

Κωδικός: 4M0066

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ / ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ

Γίνε και εσύ ένας Αστρονόμος! Φτιάξε το δικό σου ηλιακό σύστημα. Συναρμολόγησέ το, χρωμάτισέ το, πέρνα το ειδικό βερνίκι για να φωσφορίζει στο σκοτάδι.

Ηλικία: 8+

Κωδικός: 4M0011

ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Αυτό το Πλανητάριο είναι ένα υπόδειγμα του Πλανητικού μας συστήματος. Παρακολουθήστε τους πλανήτες να κινούνται γύρω από τον Ήλιο με ενέργεια από το ηλιακό φως ή με ενέργεια μπαταρίας!

Ηλικία: 5+

Κωδικός: 4M0510

ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΑΣΤΕΡΙΑ/ΚΙΤΡΙΝΑ

Διακόσμησε το δωμάτιό σου με αυτά τα φωσφορούχα αστέρια και φέρε τον ουρανό στο δωμάτιό σου! Κλείσε το φως και δες τα να λάμπουν γύρω σου ως δια μαγείας!

Ηλικία: 3+

Κωδικός: 4M0032

ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΕΓΓΑΡΙ

Διακόσμησε το δωμάτιό σου με φωσφορούχα αστέρια και φεγγάρι. Κλείσε το φως του δωματίου σου και ταξίδεψε στο διάστημα ανάμεσα στα φωτεινά αστέρια!

Ηλικία: 3+

Κωδικός: 4M0031

ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ/NOVA STARS

Διακόσμησε το δωμάτιό σου με 20 φωσφορούχα αστέρια και τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Γίνε ένας ερασιτέχνης αστροναύτης και ταξίδεψε στο σύμπαν μέσα από το δωμάτιό σου! Κλείσε το φως και δες τα αστέρια να λάμπουν ως δια μαγείας!

Ηλικία: 3+

Κωδικός: 4M0065

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Κατασκεύασε αυτό το απίθανο αεροπλάνο που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια! Κρέμασέ το από το ταβάνι του δωματίου σου ή τοποθέτησέ το πάνω σε ένα πλαστικό μπουκάλι και δες το να κινείται.

Ηλικία: 8+

Κωδικός: 4M0408

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΡΕΝΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΙΩΡΗΣΗΣ

Κατασκεύασε ένα από τα γρηγορότερα τρένα στον κόσμο και δες το να αιωρείται πάνω από τις ράγες! Μάθε για τον τρόπο λειτουργίας του και για την δύναμη του μαγνητισμού.

Ηλικία: 8+

Κωδικός: 4M0428

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ

Κατασκεύασε την δική σου ανεμογεννήτρια, δες την να αιχμαλωτίζει τον αέρα και να τον μετατρέπει σε ηλεκτρική ενέργεια! Μάθε για το πώς λειτουργεί η τεχνολογία ανανεώσιμης ενέργειας.

Ηλικία: 5+

Κωδικός: 4M0429

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΛΟΪ ΝΕΡΟΥ

Δώσε ενέργεια σε αυτό το ψηφιακό ρολόι χρησιμοποιώντας μόνο νερό. Δες τη δύναμη αυτού του απίστευτου ρολογιού μέσω της πράσινης ενέργειας.

Ηλικία: 8+

Κωδικός: 4M0469

ΡΟΛΟΪ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ

Τι; Χωρίς μπαταρίες; Κι όμως γίνεται. Ανακάλυψε πώς με 2 πατάτες μπορούμε να βάλουμε σε λειτουργία ένα ψηφιακό ρολόι. Πειραματιστείτε για να βρείτε και άλλες ουσίες που μπορούν να κάνουν το ίδιο.

Ηλικία: 8+

Κωδικός: 4M0126

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μάθε που οφείλονται τα διάφορα καιρικά φαινόμενα. Τα πειράματα σε αυτή τη συσκευασία θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις το φαινόμενο του θερμοκηπίου, πώς δημιουργούνται τα σύννεφα και πολλά άλλα.

Ηλικία: 8+

Κωδικός: 4M0257

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΧΕΡΙ ΡΟΜΠΟΤ IRONMAN

Μάθε για τα θαύματα της ρομποτικής και της ανατομίας με αυτό το απίθανο χέρι ρομπότ Ironman! Μπορείς να προγραμματίσεις το ρομπότ να κινείται σε οποιονδήποτε ρυθμό!

Ηλικία: 8+

Κωδικός: 006213

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΑΡΑΧΝΗ SPIDER-MAN

Το ρομπότ αράχνη Spider-Man ανεβοκατεβαίνει στο σχοινί του σαν μία πραγματική αράχνη σε ιστό. Είναι τρομακτικό! Αλλάζει έξυπνα κατεύθυνση όταν βρίσκεται στην κορυφή και στο κάτω μέρος του σχοινιού.

Ηλικία: 8+

Κωδικός: 006212

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΟΧΗΜΑ

Κατασκεύασε ένα ηλιακό όχημα. Βάλτο σε μια λεία επιφάνεια μια ηλιόλουστη μέρα. Δεν χρειάζεται μπαταρίες. Μάθε πώς το φως του Ήλιου μετατρέπεται σε ενέργεια.

Ηλικία: 8+

Κωδικός: 4M0166

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ

Κατασκεύασε ένα ρομπότ που λειτουργεί με αλατόνερο! Μάθε πως φτιάχνεται μια μπαταρία που ενεργοποιείται με αλατόνερο. Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό!

Ηλικία: 8+

Κωδικός: 4M0297

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΑΝΕΛ

Αυτή η αντλία νερού αντλεί νερό με τη βοήθεια της ηλιακής ενέργειας όταν ο ήλιος ακτινοβολεί. Επίσης, τροφοδοτείται από μπαταρίες όταν δεν υπάρχει ηλιακό φως.

Ηλικία: 5+

Κωδικός: 4M0538

ΡΟΜΠΟΤ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Αυτό το έξυπνο Ρομποτικό Όχημα Εξερεύνησης κινείται πάνω σε ρόδες τροφοδοτούμενο από ηλιακή ενέργεια όταν έχει ήλιο. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει;

Ηλικία: 5+

Κωδικός: 4M0511